Formam part de l’Observatori Ciutadà en favor de l’Ètica, la Transparència i la Integritat Pública

Formam part de l’Observatori Ciutadà en favor de l’Ètica, la Transparència i la Integritat Pública

La Sala d’Actes del Parlament balear ha acollit aquest divendres l’acte de constitució del Observatori Ciutadà en favor de l’Ètica, la Transparència i la Integritat Pública, un nou espai “per a afavorir la participació activa de la ciutadania a favor de la transparència”.

Així ho ha definit el director de l’Oficina Anticorrupció de Balears, Jaume Far, durant la reunió constitutiva d’aquest nou observatori. “La ciutadania és fonamental en la lluita contra la corrupció”, ha destacat Far durant la seva intervenció.

Un total de sis entitats s’han sumat al conveni marc que s’ha signat aquest divendres, que està obert a qualsevol entitat sense ànim de lucre que vulgui lluitar a favor de la transparència.

La Fundació Iniciatives del Mediterrani, la Fundació Pere Mascaró, la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, ARCA, la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem) i l’Associació Filosòfica de Balears (AFIB) són les organitzacions que han signat aquest divendres el conveni.

Jaume Garau, president de la Fundació Iniciatives del Mediterrani, ha ressaltat que “la participació implica una corresponsabilitat ciutadana que va més enllà de la política”.

Després de la signatura del conveni per part de les diferents entitats, s’ha realitzat la proposta de constitució de comissions tècniques i grups de treball per al nou observatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *